КОНТАКТ

За сите ваши идеи, предлози, мислења слободно контактирајте не на еден од предложените сервиси:

АДРЕСА

Ордан Николов бр. 48
(Стара Битолска Чаршија)

ТЕЛЕФОН

075 415 888

EMAIL

contact@mobileplanet.mk

WEBSITE

www.mobileplanet.mk

Сите одговори на вашите прашања на едно место.

Повелете, Ве очекуваме !

Работно време:

Понеделник, Среда и Четврток од 08.00 до 19.00 часот
Вторник и Петок од 08.00 до 18.00 часот
Сабота од 08.00 до 17.00 часот

SEND US A MESSAGE

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ордан Николов бр. 48
(Стара Битолска Чаршија)

+ 389 75 415 888

За сите ваши идеи, предлози, мислења слободно контактирајте не на еден од предложените сервиси: