За Мобил Планет

Постоиме од 01.05.2015 година.

На пазарот сме веќе 3,5 години. Нашето продажно место се наоѓа во старата битолска чаршија. Нашата дејност е:

  • продажба и откуп на мобилни телефони и таблети,
  • лотарија и
  • специјализирана продавница за цигари

 

MOBILE PLANET SHOP

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Нови и половни мобилни телефони.

Најдобра услуга.

СЕРВИС

Дефекти, инстаација на оперативни системи, промена на стакло и дисплеј.

icons8-bingo-50
НОВОЛОТО 7/34 И ИНСТАНТ ГРЕПКИ

Уплатно место за Државна Лотарија на Македонија

ЦИГАРИ

Цигари од вашите омилени марки.