ПРОИЗВОДИ
Нови
  • Нови
  • Избрани
  • Најпродавани
Close

SAMSUNG GALAXY A8

285
SAMSUNG GALAXY A8
Close

SAMSUNG GALAXY NOTE 5

200
SAMSUNG GALAXY NOTE 5
Close

HUAWEI P10 lite

Rated 5.00 out of 5
140
Close

Инстант грепки

>>Инстант грепки на

Државна Лотарија на Македонија

Close

iPhone 7red 128GB

iPhone 7 red 128GB
Close

iPhone 7 plus 256 GB

450
iPhone 7 plus 256 GB (многу сочуван - како нов)
Close

Nokia 105 dual sim

25

ПОНУДА НА ДЕНОТ

ПРОИЗВОДИ
Нови
  • Нови
  • Избрани
  • Најпродавани
Close

SAMSUNG GALAXY A8

285
SAMSUNG GALAXY A8
Close

SAMSUNG GALAXY NOTE 5

200
SAMSUNG GALAXY NOTE 5
Close

HUAWEI P10 lite

Rated 5.00 out of 5
140
Close

Инстант грепки

>>Инстант грепки на

Државна Лотарија на Македонија

Close

iPhone 7red 128GB

iPhone 7 red 128GB
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник, Среда и Четврток 08-19.00 час.
Вторник и Петок од 08-18.00 час.

Сабота од 08.00 -17.00 час.

БРЕНДОВИ НА ТЕЛЕФОНИ

XIAOMI
SONY
SAMSUNG
NOKIA
iPhone
HUAWEI
BLACKVIEW
BLACKBERRY
ALCATEL